Maailmanlaajuisesti levinnyt koronavirus on aiheuttanut vakavan tilanteen suomalaiselle yhteiskunnalle. Myös Digita kantaa vastuunsa tänä vaikeana aikana.

”Digita on suomalaisen sähköisen joukkoviestinnän tukiranka ja teemme kaikkemme varmistaaksemme radio- ja tv-verkkojemme toimivuuden myös näissä erittäin poikkeuksellisissa oloissa taataksemme suomalaisille luotettavan tiedonkulun”, sanoo Digitan Broadcasting-liiketoiminnasta vastaava johtaja Pekka Mattila. Digitan verkkojen palvelutaso ei ole riippuvainen käyttäjämäärien kasvusta kuten esimerkiksi internet-palvelut.

Digita toimii myös antenni-tv-verkon maksu-tv-operaattorina. Vallitseva koronatilanne on vaikuttanut merkittävästi käynnistymässä olevien urheilusarjojen ja urheilutapahtumien keskeyttämiseen tai siirtämiseen tuonnemmaksi. Digita huomioi tämän ja laskee nykyasiakkaidensa kanavapakettihintoja ja tarjoaa 1.4. alkaen huippuelokuvia, suosittuja sarjoja ja muuta viihdettä urheilulähetysten tauon ajaksi.

Maksu-tv-sisältöjen lisäksi Ylen HD-muotoiset tv-kanavat Yle TV 1 HD, Yle TV 2 HD ja Yle Teema & Fem HD ovat saatavilla 90 prosentille suomalaisista huhtikuun alusta alkaen tarjoten tv-katsojille erinomaisia sisältöjä ja laadukasta kuvaa. Koko maan kattavaksi HD-verkko rakennetaan 1.6.2020 mennessä.

”On tietysti valitettavaa, että urheilutarjontaan tulee merkittävä aukko. Uskomme kuitenkin, että asiakkaamme ymmärtävät tilanteen haasteellisuuden. Olemme tässä tilanteessa Digitassa päättäneet tarjota antennitelevision maksu-tv-asiakkaille runsaasti muita laadukkaita maksu-tv-sisältöjä käynnissä olevien urheilusisältöjen rinnalle”, kertoo Mattila

Laadukasta ohjelmasisältöä antennitelevision maksu-tv-asiakkaille

  • C More Sport -kanavapakettiin on lisätty kaikki C Moren elokuva- ja sarjakanavat, ja tilaajat saavat urheilutauon ajaksi käyttöönsä myös C More -suoratoistopalvelun koko elokuva- ja sarjatarjonnan.
  • Viasat Urheilu-, Viasat Jalkapallo-, Viasat Jääkiekko- ja Viasat Golf -kanavapaketteihin on lisätty kaikki Viasatin elokuva-, sarja- ja dokumenttikanavat, ja tilaajat, joilla on ollut Viaplay-suoratoistopalvelu kanavapaketin yhteydessä käytössä, saavat urheilutauon ajaksi käyttöönsä myös Viaplay-suoratoistopalvelun koko elokuva- ja sarjatarjonnan.
  • Viaplay Sport -kanavapaketin tilaajat saavat urheilutauon ajaksi palvelussa käyttöönsä myös kaikki Viaplay Total -paketin sisällöt (koskee tilaajia, joilla on ollut Viaplay-suoratoistopalvelu kanavapaketin yhteydessä käytössä)

Digitan antenni-tv-verkon maksu-tv-palveluja myydään DNA:n myyntiverkostossa. DNA:n asiakaspalvelu auttaa antenniverkon maksu-tv-asiakkaita. DNA:n asiakastiedotteet löytyvät osoitteesta https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet. Väliaikaisia kanavapakettimuutoksia koskeva tiedote löytyy täältä. Antenniverkon maksu-tv-asiakkaita tullaan informoimaan muutoksesta myös henkilökohtaisesti.